Sopropo Bittergourd Balsempeer, Momordica charantia

Artikel 11 van 12
€ 2,25 (inclusief btw)
Overzicht

Om de Sopropo of balsampeer / bittere Komkommer te kunnen eten moet u de sopropo uithollen, goed wassen en vullen met vlees of vis. Daarna bereiden in de oven of smoren in een saus. Klein gesneden geschikt voor de wok.

Ook bekend als: Momordica charantia, Balsampeer of Bittere Komkommer

Zaaien:
Zaaien van april-juni in potjes bij 22-25º C, na 4 weken uitplanten in een hobbykasje. De plant opbinden en regelmatig water geven. 
De vrouwelijke bloemen, gemakkelijk te herkennen omdat er al ‘n vrucht-beginsel onder zit, moeten bij voorkeur met de hand worden bestoven.

2,5 gram ongeveer 12 zaden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Bekend van:

- De Internationale kwekerijdagen van Bingerden (meerdere prijzen gewonnen voor beste stand, showblok en plant of the show)
- de Groenmoesmarkt in Boekel
- vele andere tuinbeurzen, plantenmarkten en open dagen bij collega kwekers waaronder kwekerij Bastin en tuingoed Foltz
- met regelmaat duiken wij ook op in de verschillende tuinbladen waaronder groei&bloei, onze eigen tuin, Seasons en tuin seizoen.

Voordelen van bestellen bij van der Plancke:

- grootste zaden assortiment van oost Nederland door onszelf samengesteld uit eigen ervaring als bloemist, als hovenier en uit eigen moestuin
- makkelijk en veilig betalen via oa Ideal, vooraf overmaken en Belfius
- u krijgt direct een order bevestiging met factuur naar uw e-mail gestuurd
- zodra uw zaden verzonden zijn krijgt u een bevestiging van de verzending naar uw e-mail gestuurd
- altijd een pakbon bij uw bestelling

© 2015 - 2024 van der Plancke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel